Kategorije

Dobavljači

Proizvođači

INFO Portal

Bilten

RSS izvor

Nijedan RSS izvor nije dodat

Postanite distributer   TIMA ZDRAVLJE+ZARADA

Da li tražite dopunski posao ili želite da promenite postojeći ?

Ako je tako, nudimo Vam izuzetnu priliku. Ovde su izuzetne mogućnosti !
 

Kako to funkcioniše?

 • Naš marketing sistem

  TIM ZDRAVLJE+ZARADA prodaje svoje proizvode bez posrednika-direktno Vama. Vi registracijom dobijate mnogo korisnih stvari:

  • Postajete registrovani TIM ZDRAVLJE+ZARADA distributer, sa popustom na svaku kupovinu od 20% do 40%
  • Dobijate svoj jedinstveni ID broj, preko kojeg se mesečno prati vaše ostvarenje i obračunava provizija.
  • Dobijate mogućnost da uvodite neograničen broj saradnika-distributera, koji će preko Vas biti registrovani, i svojom kupovinom će uvećavati sumu na koju se svakog meseca Vama obračunava provizija.
  • Dobijate iskusnog distributera za svog „ličnog trenera“, koji će Vas uputiti u sve tajne marketinga i pokazati Vam Marketing plan.

  Sve vreme vašeg poslovanja, staraće se za vašu karijeru jer ima direktni interes da Vi budete uspešni.
  Ostvarite prve rezultate i osvojićete novi automobil!

  Vaše mogućnosti

 •  
  Bez obzira koji posao ste radili do sada, naći ćete nove mogućnosti kroz distribuciju TIMA ZDRAVLJE+ZARADA proizvoda. Vi preporučujete takve proizvode koji će se svima dopasti na prvi pogled. Magnetna energija i potpuno prirodni proizvodi su jak dodatni argument za svakoga ko ceni welness. Kada vaši poznanici saznaju za mogućnosti i proizvode koji su im preko TIM A ZDRAVLJE+ZARADA dostupni, pred vama će se otvoriti beskrajne mogućnosti za građenje karijere.
  Naš sistem nagrađivanja nudi veoma dobru zaradu početnicima od samog početka njihovog rada kao nezavisnih distributera. Vi sami odlučujete o tome kojim intenzitetom ćete graditi svoju novu karijeru, u zavisnost od slobodnog vremena kojim raspolažete i visine dopunske zarade koju želite da ostvarite. Možete da izgradite zanimljiv dopunski izvor prihoda a možete i da se opredelite za puno radno vreme. Uz disciplinovan i posvećen rad, možete da razvijete sopstveni posao do veličine uspešnog preduzeća srednje veličine.
  Bez obzira kakva je vaša odluka, imaćete mnogo zabave u svom novom poslu, uz entuzijazam kolega distributera i vaših klijenata koji će sa vama rado kontaktirati. TIM ZDRAVLJE+ZARADA tim će Vas podržavati u svakom pogledu. Pripremili smo profesionalne marketinške materijale,obezbedili besplatnu obuku, kako biste što lakše napredovali u Vašem radu.
 • Sistem praćenja poslovanja

  TIM ZDRAVLJE+ZARADA Vas vodi putem Vašeg uspeha. Pružamo Vam besplatan servis koji Vam daje mogućnost da pratite preko interneta sve informacije koje su važne za Vaš rad kao nezavisnog distributera. Nećete imati nikakav problem da se naviknete na njega, čak i ako niste do sada obučeni za rad na računaru.
  Ovaj servis Vam omogućuje da uvek budete u toku sa najnovijim promenama stanja vašeg poslovanja. Pruža Vam uvid u promet pripadnika Vaše saradničke strukture u svakom trenutku, bez obzira gde se nalazite. Imate pregled svih događanja u narednom periodu, kao što su sastanci, predavanja, seminari, akcije i drugo. 
 •  

 • Dobrodošli u svet TIMA ZDRAVLJE+ZARADA gde stvari funkcinišu malo drugačije. Kod nas vlada atmosfera zabave, dobrog humora, sreće i osećaja blagostanja zbog mogućnosti dobre zarade. Ovo je delom zbog naših proizvoda, koje svi obožavaju, ali i zbog našeg atraktivnog sistema nagrađivanja. Pošto naša firma direktno prodaje proizvode svojim korisnicima- registrovanim potrošačima i distributerima, istovremeno im nudi i mogućnosti dodatne zarade uz osnovno zaposlenje, ali i mogućnost izgradnje sopstvenog preduzetništva. Otvorene su mogućnosti ostvarenja fantastičnih karijera kakve postoje samo u direktnoj prodaji (mrežnom marketingu). Svakodnevno nam se javljaju distributeri koji su pronašli posao o kojem su sanjali. Najbolje je da se uverite sami !